Paul Matzeschept duidelijkheid...

Klanten

Profiel

Paul Matze (Oegstgeest, 1953) is van huis uit psycholoog. Na zijn afstuderen werd hij trainer sociale, communicatieve en managementvaardigheden bij de Belastingdienst, waar hij ook enige tijd actief was als organisatie-adviseur.

Naast zijn werk bij de Belastingdienst ontwikkelde Paul Matze als freelancer trainingen communicatieve en managementvaardigheden voor hulpverleners van de Kindertelefoon en voor mondhygiƫnistes, doctoraalstudenten tandheelkunde, tandartsassistentes en afdelingsbesturen van de Nederlandse Maatschappij ter Bevordering van de Tandheelkunde (NMT).

In 1990 vestigde Paul Matze zich als zelfstandig trainer en adviseur. Hij zette zijn werkzaamheden voor de tandheelkundige sector voort, onder meer door het opzetten van het nog steeds gebruikte intervisie- en kwaliteitsverbeteringssysteem voor tandartsen (Alpha, sinds 2004 IQual).

Zijn werkterrein strekt zich uit van financieel inhoudelijke trainingen voor bankmedewerkers (in samenwerking met Pentascope) via managementtrainingen in ziekenhuizen tot het uitvoeren van assessments en het begeleiden van werkconferenties voor medewerkers van een sociale dienst. In samenwerking met Digne Consult verzorgde Paul Matze trainingen volgens het proficiency-concept bij organisaties zoals de gemeente Dordrecht en waterleverancier Evides.